Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.04.2016 17:37 - Панама-гейт и болните русофобски хейтъри
Автор: tttttaaaaa Категория: Политика   
Прочетен: 2045 Коментари: 3 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Видя се, че Дейвид Камерън стана жертва на "приятелски огън", иницииран от Панама-гейт. Дали вместо да изпише вежди, Чичко Сам избоде очи, по-вероятно е предвиден "урок" и за Камерън.

Но майната му на Даунинг Стрийт 10.

Вече и децата разбраха, че т.нар. Панама-гейт е поръчково политическо позициониране, целящо да злепостави Путин и най-вече Русия.

Свидетели сме на небивала русофобска ескалация, която, кой знае защо..., се случи след Иракските събития.

Още през първия ден, когато се "прочетоха" онези терабайти!, нашите медии съобщиха, че нямало американско и българско присъствие, но там фигурирал Путин с 2 милиарда. Да, ама после се оказа, че неговото име не фигурира. После демонстративно защити приятеля си (онзи музикант, който действително бил в списъка) и вероятно е бил използван като негов близък човек, да злепостави руския президент.
Голям мерак, ама не се получи.
По-скоро се случи като през соца, когато главните редактори – блюдолизци на сношната вечеря на Тодор Живков, афишираха предварително, че космонавтът Георги Иванов се е скачил с руската станция, ама се оказа, че не е. Така на ангажираните ни, слугинстващи, журналисти им се искаше първи да съобщат за голямата пара, скрита от Путин, която Чичо Сам намери.

Нищо не намери. А тя, парата при всички положения някъде я има. Не 2 милиарда, а може би 20.

И съм сигурен, че тя не е предназначена за световна конспирация, а като бели пари за черни дни на руския софт-диктатор. Сигурен съм, че има (не армия) а взвод от поставени лица и множество финансисти, които знаят къде и как да я въртят. И тя е предназначена да му послужи, когато някой му забие ножа в гърба или направи голяма грешка. Такава пара си имаше и Пиночет. Такава пара си имаше и Питър Бота. Далеч по-именити, истински диктатори, но и ЮАР и Чили още ги споменуват с добро, защото им оставиха такава държава – каквато искаха.
Диктатори, какво да ги правиш.

Протестантската цивилизация издивя, защото Путин (за сега) направи успешна инвазия в Ирак и наруши (донякъде) плановете.  Дълго време се забавляваше с рокадите Путин-Медведев в управлението и си мислеше, че руското управление е достатъчно импотентно. Но сега започна старата игра на диверсия, която много се хареса и на българските русофоби-хейтъри, които доста време се чудеха кого да мразят, а сега Чичо Сам им посочи.

Омразата е силно чувство.

То лесно се вселява, трудно се изкупва.
Русофобията е тежка диагноза. Признавам, че удачно се използва от службите като оръжие. Русофобията създаде първото политическо раздвоение в младата ни държава след Освобождението. Тогава парламентът се делеше не на леви и десни, а на русофили и русофоби. То си остана и пречена за раздвоение на нацията вече толкова години.

Путин е мразен от русофобите у нас в тона на западния страх от него.
Един слаб президент в една задлъжняла държава (демократична империя ?...!) като САЩ изпусна конците, залисан по гей-браковете, изиграл неуспешна игра с изродите на Ислямска държава, може би осъзнал, че дори Римската империя е имала своя край. Удобно е да ползва своите васали и със силови методи да насади омраза между хората по принципа на същата онази империя – разделяй и владей.

Русофобските хейтъри у нас са нещастни хора, но не виждам как може да им се помогне. Не виждам лекарство за тази диагноза. Те не приемат, не четат, не се интересуват от нищо в това направление, освен някой да изкрещи очакваните от тях слова – словата за лошата Русия.

Русия е такава, каквато е.
Една империя, която се спасява единично.

Русия си има своя софт-диктатор.
Той не е олигарх, той е тамада на група олигарси, от които пълни каси за реализиране на своята политика.
Неговата политика, различна от продажната на Горбачов и предателската на алкохолика Елцин, извади Русия от финансова катастрофа (лесно се намира информация за това). Част от елита и голяма част от средната класа (няма да се разводнявам с проценти – намерими са), основна част от бедната класа го подкрепя.

Те са доволни, защото няколкото злини са наследили по-малката. Елитът има своето благополучие – като у нас.  Средната класа се самоопределя като бели хора и дори се сравнява със западната – като у нас, бедната класа има достъпна прехрана, размножение, осигурена им е безопасност – по-добра от нашата. В този смисъл сравнете ги с петте гпупи потребности в йерархията на пирамидата на Маслоу. Има ги и, ако индивидът е заинтересован, може да ги реализира. Ограничени са информационно – като при нас, изборите са несправедливи – като при нас,  пътищата им са ужасни – като при нас, минималните им приходи са по-високи – от нашите. Пият като свине – като някои от нас, селата им са първични – като при нас.  Приемат президента си като диктатор – както при нас министър-председателя.

Инвестират далеч по-добре у нас, отколкото ние у тях. През лятото ни носят приходи. Имат силна мафия – нашата е по-слаба. Путин е производство на КГБ – като при нас повечето са от ДС.  Има корупция – май по-малка от нас? Културата им е световно призната отдавна – не като при нас. Неповторими са в изкуството и спорта – повече от нас. 
Дали сме им писменост и църква, обаче православието им е по силно от нашето – неотдавна и Папата показа това.

Е?

Руският път е подобен на Китайския, според мен позакъснял.

Демокрацията не е най-добрата система – това потвърди и Протестнатската ни цивилизация, сама каза, че няма измислено по-добро.

Българи е членка на ЕС и "приятел на Чичо Сам" – не виждам с какво България е повече и дали ще стане.

 Един налудничев, неуспял, журналист (ще спестя името му, защото ми е приятел) направи електронна петиция да се бойкотира Русия във всяко отношение у нас – да не се говори езика, да се спрат бизнес отношенията с руски контрагенти, да не се приемат руски гости, да се бойкотира всякаква руска стока, да се спрат руските сайтове... представяте ли си. Ето симптомите на тази болест във форма aqutta. Познавам интелигентни хора, заразени с този вирус, за които дори споменаване на сричката "ру" е достатъчно да не четат, да не коментират, да не търсят истината, която за тях е предопределена чрез насадената омраза.

Най-голямото зло в Родината ни за момента е опозицията между русофоби и русофили, дори бих казал между русофоби и останалите, защото първите виждат врагове във всички, които не са им последователи.

АПЕЛИРАМ:

Не се поддавайте на русофобската вълна. Приемете русофобите като болни хора, слаби и лесно манипулируеми.
Както виждате, ве ви агитирам да станете русофили.

Не е необходимо да обичате Русия. Обичайте РОДИНАТА си (сега русофобите ме обвиняват в патриотарство, всичко освен русофобията за тях е плесен).

И за финал да кажем няколко думи за журналистическия екип, който беше поставен да застане зад Панама-гейт.  Участващата от наша страна Алексения Димитрова, е една от спрегнатите: главният редактор на в."Труд" Тошко Тошев, бившият главен редактор на в."24 часа" Валери Найденов социологзите и анализатори  Юрий Асланов, Димитри Иванов и Светослав Терзиев - коментатори от в. "Сега" са с обявени досиета в ДС от Комисията по досиетата кам НС (http://www.dnevnik.bg/)




Гласувай:
12



Следващ постинг
Предишен постинг

1. ok3223 - Крадците викат дръжте крадец, та и тази продажна пасмина. За пари продава всьо и вся
11.04.2016 04:19
МАМКА И ПАПАЛАЧ НАШЕНСКА .. .
Асланите останаха ПОСРАНИ
ПУТИН ИЗЛЕЗИ ЧИСТ КАТ МОМИНА СЪЛЗА.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Горячими воленсидеровскими приветами!
11.04.2016 13:12
Не одобрявам мазохизма. Удрям и убивам. Никакви дискусии с олигофрени. Един светкавичен между веждите е най-добрия аргумент срещу подобни недоразумения. Тренирай!
Всеки, който каже лоша дума за Русия , Путин или комунизъмът, и смята, че трябва да сме независима държава, а не част от Русия, трябва да бъде публично линчуван.
Аз лично ще убия тия изроди.
цитирай
3. tttttaaaaa - За Планините...
11.04.2016 14:06
Ти зарежи тая работа, да сме част от Русия. На светлинни години съм от тая мисъл. Ако не си разбрал правилно посланието, ето го: за да излезе нещо от нас, като нация, трябва да спрем враждите помежду си, най-вече между русофили и русофоби, и да се вгледаме в това, което си имаме и в нас си. Е, съдбата не ни даде обединител на нацията, а напротив - едно президентче, което прави точно обратното. И до огромна степен вината е и негова.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tttttaaaaa
Категория: Лични дневници
Прочетен: 96359
Постинги: 69
Коментари: 80
Гласове: 127
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930