Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.02.2016 17:17 - Сблъсък на Колоните
Автор: tttttaaaaa Категория: Политика   
Прочетен: 2697 Коментари: 4 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Един "анализатор" определя, и то доста сполучливо, Програмата на “Петата колона“ на Русия в България Според него тя включва; 1.Създаване на “мозъчен тръст“, който да облъчва българите с “русофилия“ 2. Против добива на шистов газ в България; 3. За АЕЦ Белене; 4. Руска банка в България; 5. Руска телевизия с национално покритие; 6. Руски университет; Обаче този "анализатор" пропуска да забележи реципрочната (5А колона, вече отдавна съществуваща в страната ни).

Хайде да сравним по точки:

1А. Към момента имаме добре реализиран и раково облъчващ комплекс от мозъчни тръстове, работещи под формата на неправителствени организации, но лансирани и от министри и от президента: Чрез фондацията на валутния спекулант Сорос и неговата фондация "Отворено общество" работят следните тръстове: USAID (United States Agency for International Development, Агенция на САЩ за международно развитие), която е изцяло под егидата на Държавния секретар на САЩ. NED  (National Endowment for Democracy, Национална фондация за демокрация) - инансирана е от Конгреса и др., които лесно могат да се открият. Световната банка създава Глобалната мрежа за развитие (Global Development Network), към чието образуване има отношение и Иван Кръстев, основателят на българския мозъчен тръст “Център за либерални стратегии“. Ще намерите и още в мрежата. Те манипулират българина за Атлантическата кауза (няма такава) и за глобалистичните асимилационни модели на запада, в които да участваме като удобен инструмент.

2А. Цялата кампания с шистовия газ беше целенасочено съставена заради участието на ШЕВРОН, за който лобираше американския посланник, дори )забележете!) българския президент. Освен това американският енергиен гигант "Шеврон" трябваше да плати 18 млрд. долара обезщетения за нанесени щети върху амазонската джунгла и здравето на местните жители, реши Еквадорският апелативен съд, което той не направи, като поне този факт говори достатъчно за удачността на проекта и неговия избранник.

3А. БЕЛЕНЕ беше заварено положение от преди 10-ти ноември. Там имаше вариянт за доставка на американско, дори и японско оборудване и самият Борисов горещо беше утвърдил този проект, но после получи други инструкции (сещате се за американски 7-ми блок в Козлодуй) + Газов ХЪБ, който пък отрече и шистовия проект. Първоначалната идея беше ХЪБ-ът да се пълни и с американски газ, чрез кораби (дълга, широка и дълбока...) От една страна е добре, заради Диверсификацията, че БЕЛЕНЕ пропадна с руско участие, от друга загубихме работни места за цял регион, енергийни резерви след героичното спиране на блоковете на Кунева и ще плащаме неустойки, които леко се преглътнаха, но не се преглъщат евентуалните, за изгонване на Марица-2 с нечовешките цени на еленергията.

4А. Без коментар. Просто да преброим неруските и небългарски банки в България. То имаше една българска - КТБ.

5А. Руска телевизия? И сега има 2 руски кабеларки, останалото е американска простотия, предавана дори в националните ни ефирни медиоити...

6А. Руски университет? При наличието на "американски" - Югозападен и НБУ - Соросоидален, кому би наклонил шапката един Путинов университет.
Но да приемем, че се готви Пета (руска) колона, възможно е, Руската нео-империя има световни амбиции. Тогава тя ще се сблъска с наличната, която отдавна постигна целите си - Атлантическа, само че за втората е забранено да се говори, защото сме в НАТО и в ЕС. Е ако тези две организации имат за цел да ни асимилират заради техноугодни дела, трябва ли за демагогията на асимилация да отговаряме с демагогия на цивилизационно съгласие.

Колони - НЕ! Нито 5-та, нито 5А-а. Нека някой удари с юмрук по масата и на Брюксел, и на Вашингтон, и на Москва. Нека някой съобщи - чакайте!  Кой ще е това? Няма воля, няма интерес. Затова ще продължаваме да се изяждаме като русофили и русофоби, както е било още след първия 3-ти март и ще припознаваме в профилите си тролове.



Гласувай:
12



1. germantiger - ?!
29.02.2016 22:09
Несъмнено Вие пропускате 45 години руска "българия"

още бол години руски дс уж бг служби

фалшива икономика на руския Луканов
цитирай
2. born - Ако се замислим съвсем мъничко
29.02.2016 23:51
Ще асимилираме, че последните поне 5 год. преди Паметната 1989 год. са спорни поради царуването на Горбачов /когото в Русия обозначават като абсолютен предател/. В такъв смисъл съотношението не е 45/27 год., а 40/32 което е доста по-различно като съотношение и е много по-близо до реалността. Освен това е и близко до равенство като влияние. Да не пресмятаме годините преди 1944 г.
ПП. В момента се проявяваме като абсолютна илюстрация на написаното в постинга.
цитирай
3. getmans1 - http://getmans1.blog.bg/politika/2015/10/01/shoroshoidite-koito-iskate-bylgariia-da-izgoni-i-drugite-koi.1395841
29.02.2016 23:51
Сигурен ли си, че още искаш да си мерим ... колоните?
Отделен е въпросът, че израза „пета колона“ си е анти комунистически още от 1989г, и като си присвоявате демократичните лозунги така и не усещате, колко жалки ставате!
цитирай
4. born - С такива като теб не си меря нито колоните, нито нещо друго.
01.03.2016 21:21
По простата причина, че си доста тъп, елементарен и нищожен. Под нивото си ми, ръйш ? Чети си ти произведенията и им се възхищавай с идиотско прехласване. Цитирането на собствени постинги е диагноза. Знаеш на какво. Ай со здраве.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tttttaaaaa
Категория: Лични дневници
Прочетен: 95768
Постинги: 69
Коментари: 80
Гласове: 127
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031