Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.02.2016 18:55 - Светът - извратеняшки порно сайт
Автор: tttttaaaaa Категория: Политика   
Прочетен: 2677 Коментари: 11 Гласове:
15


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Юни 2015, Върховният съд на САЩ разреши еднополовите бракове. Империята обяви старта на своето самоунищожение. Христианските ценности рухнаха окончателно, освободили място на евроатлантическата демагогия.

image














Today is a big step in our march toward equality. Gay and lesbian couples now have the right to marry, just like anyone else. #LoveWins

Каза по този повод Обама в ТУИТЪР и с това подписа указа за саморазпускане на западната цивилизация.
*

Напоследък много се писа и много снимки се гледаха за Първата дама на САЩ, която била укрит мъж, но за мен това е твърде жълто. Обаче:

Либертарианският свят полудя.

В Австралия се стигна дотам, че обсъждаха закон, който да позволи  “конфиденциално стерилизация на деца на всякаква възраст по тяхно желание, стига психолог да прецени, че са достатъчно зрели за това решение”.
??? !!!???

В Холандия, след като правителството реши, че границата на законното съгласие за секс трябва да се свали на 12 години, за да се защити правото на детето на сексуално изразяване, се появи партия на педофилите.

Вижда се, че нашите цигани отдавна са защитили правата си и са далеч пред "умните" държави.

В САЩ пък учени настояват да се отърсим от предразсъдъците спрямо педофилията, която вече трябвало да се нарича "интимност между поколенията".

Това ни казва Гаяне Минасян от Националната мрежа на родителите.

http://www.trud.bg/


През 2012 г. в България се подготвяше закон, с идеята не родителите, а държавата да представлява децата.

Дори в проекта (написан от Надя Шабани - тогава Председател на ДАЗД) "възпитанието" е заместено с думата "подкрепа". Аналогия със западни законодателства, според които на децата трябва да се осигурат "права" за личен избор.

Познати ли ви са тези подмяни на думички?
Не "възпитание", а "подкрепа"; не "педофилия", а "интимност между поколенията";... не "робство", ами "съжителство".
Но да продължим:

Освен това детето ще може да бъде отнемано принудително от родителите си и дори насилствено предадено за осиновяване, ако "родителят го възпитава по вреден за развитието му начин".
Напомня ми за текст в закона за Движението по пътищата: "несъобразена скорост" - винаги виновен, защото един съдия трябва да вземе някакво решение.

Ако пък откажете да сътрудничите на социалните служби или те преценят, че "има риск да пренебрегнете" детето си, те ще предприемат "задължителни услуги за защита", една от които е отнемането на детето ви.
Това става без съд, по доклад на социалния работник.
Спомнете си Соц-а и доброволните отряди - мога да те наклепам, че си паркирал неправилно и ще ме послушат.

В западния свят не можеш да погалиш чуждо дете. Не можеш да го докоснеш, дори с най-добри чувства. Чудя се защо при нас можеше. Вероятно сме били извратена нация, а насилието ни узаконено? И сме си позволявали да възпитаваме децата, а не само да ги подкрепяме?

Или пък проблемите възникнаха когато започнахме да приемаме евроатлантическите ценности. Някакъв вирус ли се носи с тях и ще ни повали до подобни низости?

Настръхвам, все едно съм в двора на Калигула.
Все едно светът се е превърнал в извратен порно сайт.

Няма да споменавам за либерализма спрямо кръвосмесените бракове на ниво брат-сестра. Страх ме е да си помисля за взаимоотношенията майка-дете или баща-дете, защото и такива неща започнаха либерално да се дочуват. Дано е грешна информацията.

Кой се ползва от тези неща?

Джак изкормвача или  Д-р Ханибал Лектър? 
Защо пък не,

когато има твърде любопитни сведения за големите фармацефтични компании, които предизвикват това, което лекуват, както и за производителите на антивирусен софтуер, които размножават вируси.

Помните ли Чаплин? Хлапето. То чупеше прозорците в махалата и след него вървеше Чарли, със стъкла на гръб, случайно улучил се стъклар на това място.

Но, ако това е Конспирация, онова - за децата е проектозакон или реализация.

Джендър възпитание!

Няма вече "пол" има "Джендър" - каква е ролята ти в социума, която си си избрал. Която са ти натрапили постмодерните мислители, отрекли семейното възпитание.

"Джендър алтернативи" плъзнаха и в България, както организациите на Сорос.

Вижте тук: http://www.genderalternatives.org/


Във фейсбука ви определят като "то", дори да сте определили пола си. Грешка в софтуера, ще кажат някои.

Май наистина се оказа, че капитализмът е "гнил".

Тук чакам да скочат нео-откачалките и да ме обвинят, че съм комунист и русофил. Чакам и оня, дето ме разпознал като сътрудник на ДС. Но може да доизчакам и някой пратеник на Американското посолство.

Коя е тая нова парадигма, която постмодерните витии ни налагат?
Това ли ще ни предложи протестантската западна цивилизация, към която се стремяхме?

Може пък наистина да не сме били роби през ония 500 османски години, но очевидно наложената деградация, чрез извращения и принудени материални потребления ще ни направи такива.

Без мен!





Тагове:   джендър,


Гласувай:
16



Следващ постинг
Предишен постинг

1. born - Адмирации за позицията
05.02.2016 22:29
Също и без мен !
цитирай
2. zlika - Запада е
06.02.2016 04:37
една помийна яма!
цитирай
3. dimat - Поздравления!
06.02.2016 10:36
НО,бих желал да обърн внимание на нещо,което повечето пишещи по блоговете,или не "вижда",или не желаят да коментират,а то е ВИНАТА НА ВСИЧКИ НАС В НАЛАГАНЕТО НА ЦЯЛАТА ТАЗИ А И МНОГО ДРУГИ ИЗВРАТЕНЯЩИНИ!!!

За мен не е най-страшното това,че някой иска да ни налага подобни на описаните извращения,политически лъжи ,подмяна на историята и т.н,А МЪЛЧАЛИВОТО И ПОКОРНО ПРИЕМАНЕ НА ВСИЧКО ТОВА ОТ "ЧОВЕШКОТО" СТАДО!!!

Стои стадото,клечи пред телевизора,или пред компютъра и реди ли реди крокодилски сълзи,колко го лъжели политиците,как му подменяли историята,как посягали на възпитанието на децата му и как щели да му ги отнемат без съд и присъда ...а никой не си мръдва и малкия пръст,да се опита да се обедини с останалите,да излезе на улицата масово,да измете цялата политическа измет заедно с хилядите насадени ни НПО банди и да създаде свои правила за спазване от всички,без изключение.

Няма и помен от подобни действия.Мълчи стадото и само отвреме на време хленчи и мрънка пред телевизора,или по Интернет.

ЕДНО УМИРАЩО СТАДО!!!
цитирай
4. asthfghl - ...
06.02.2016 11:08
Все задавам един и същи въпрос по тази тема и все получавам уклончив и неубедителен отговор.

По какъв точно начин едно общество ще се самоунищожи, ако разреши еднополовите бракове? Какъв е механизмът на унищожаването?

Важно ми е това нещо да ми е ясно, та да знам как да се предпазя от унищожение.
цитирай
5. kush11 - Случайно да си чул за забпеменял ...
06.02.2016 12:56
Случайно да си чул за забпеменял мъж, нищо че се правят постоянни опити. Аз съм атиист, но има неща, които са просто противоестествени. Природата ще ги отхвърли.
цитирай
6. tttttaaaaa - Да
06.02.2016 13:40
... Арнолд Шварценегер :)
И аз се надявам природата да ги отхвърли.
Пише се "атЕист"
цитирай
7. pristan - Нека не забравяме, че тук сме само чужденци и странници.
06.02.2016 15:14
Христос е казал: "Дерзайте, Аз победих света", а не: "Дерзайте, Аз спасих света". Човек се ражда на този свят, не за да го спасява, а за да спаси душата си. Светът върви по собствения си ход и никой не може да направи нищо по този въпрос. Редят се злато, сребро, мед и желязо, минава голямата метла и пак: злато, сребро, мед, желязо...
Не е важно накъде отива този свят, важно е накъде отива всеки един от нас: или към погибел заедно със света, или към живот, отстоявайки себе си.
Тези, които смятат, че чрез външен масов бунт биха могли да променят нещо, явно не знаят срещу какво се изправят. Всеки техен опит ще бъде инфилтриран, опетнен, осъден и в крайна сметка унищожен. Колко войни познава човешката история, колко бунтове, въстания, насилие, страдание, ужаси и смърт? Но по-добър ли е светът сега, след всичко това? Ритнеш ли срещу света, вече си се заразил с неговото зло.
"Дерзайте, аз победих света"
Как да дерзаем? - Като помним, че не сме от този свят; като го оставим да падне в клозетната дупка, а ние, освободени от него, се завърнем в истинската си Родина. Тя не е България, не е Русия, не е Америка, не е Англия...
Родината ни е Любов.
И не че трябва да мразим този свят, но единственият начин да го обичаме е да не добавяме в него повече зло нито с мисъл, нито с дума, нито с чувство, нито с действие, без значение какво се случва в него и какво се случва с нас в него.
Настъпват тежки времена и всички ни обхваща страх, защото ценностите, които досега защитавахме на думи, ще се наложи да защитим на дело. А това може да се окаже несъвместимо с физическия живот...
И идва въпросът: дали наистина вярвам толкова силно в това, в което се кълнях, че вярвам, че да умра за вярата си? И започваме да насърчаваме другите към бунт, за да върнат старото статукво, за да не се налага да умрем за ценностите си. Но сега сме в ерата на желязото, а желязото се изпитва с огън.
Готови ли сме за изпит?
Готови ли сме да бъдем Любов, която отстоява, докато всички други ценности умират?
цитирай
8. tttttaaaaa - на pristan
06.02.2016 15:22
Не...определено не сме готови за тази Любов.
цитирай
9. apostapostoloff - Долу рускогейската, кремълоидна партийка
06.02.2016 17:47
БСП!
цитирай
10. tttttaaaaa - Все задавам един и същи въпрос по ...
06.02.2016 18:56
asthfghl написа:
Все задавам един и същи въпрос по тази тема и все получавам уклончив и неубедителен отговор.

По какъв точно начин едно общество ще се самоунищожи, ако разреши еднополовите бракове? Какъв е механизмът на унищожаването?
Важно ми е това нещо да ми е ясно, та да знам как да се предпазя от унищожение.


В следващия ми пост имам амбицията да отговоря, на Вашия въпрос, въпреки отвратителната редакционна среда на този сайт.
цитирай
11. asthfghl - 10.
06.02.2016 20:28
Отлично! Ще се радвам да прочета повече подробности.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tttttaaaaa
Категория: Лични дневници
Прочетен: 95852
Постинги: 69
Коментари: 80
Гласове: 127
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031